Elkészítés: Lehetőleg nagyobb méretű rövidkarajt válasszunk, ebből szeleteljünk 1,5 cm-es szeleteket, és klopfoljuk jól ki. Ezután sózzuk, majd minden szelet közepére tegyünk vágott barackbefőttet, sajtcsíkokat, aszalt ribizlit, hintsük meg őrölt fahéjjal és őrölt gyömbérrel. Tekerjük össze, és hústűvel fogjuk össze.
A roládokat először lisztbe, majd tojásba (amibe beleszórtuk a durvára darált borsot), ezután kókuszreszelékbe forgatjuk, és közepes lángon, olajban megsütjük.
Ha kisült, tálra szedjük, egy kicsit hagyjuk állni, és utána felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.