Elkészítés: A piskótához a sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd hozzátesszük a lisztet, a diót, a kakaóport és a sütőport. A keményre vert fehérjét apránként hozzákeverjük, majd egy közepes tepsiben 180 fokon megsütjük.
Eközben a tojást a sárgákkal, a cukorral, a vaníliás cukorral kikeverjük, és gőz fölött sűrű krémmé főzzük. Kihűtjük.
A grillázshoz egy teflonedényben a cukrot aranybarnára pirítjuk, majd hozzáadjuk a durvára vágott diót. Kiöntjük egy sütőpapírra.
A szobahőmérsékletű vajat kikeverjük, és apránként hozzádolgozzuk a kihűlt tojáskrémet.
A grillázsra teszünk egy sütőpapírt, és klopfolóval apróra zúzzuk.
A krémmel megkenjük a piskótát, és megszórjuk a grillázzsal. Hidegre tesszük, és miután kidermedt, szeletekre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.