Elkészítés: A jól megsikált burgonyákat héjastól, sós vízben, félig puhára főzzük (5-7 perc). Lecsepegtetjük, félbevágjuk, alufóliával bélelt sütőlapra ültetjük. A fűszer leveleit leöblítjük, lerázzuk róluk a vizet, majd apróra vágjuk. A krumplik vágott felületét megkenjük kevés olvasztott vajjal, megszórjuk a zöldfűszerrel, sóval és őrölt borssal. 200 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük (12-15 perc), melegen tálaljuk.
Munka: kb. 10 perc
Fogyasztható: kb. 35 perc múlva
1 adag: 159 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.