Elkészítés: A padlizsánokat hosszában vékony szeletekre vágjuk, azonnal megkenjük olívaolajjal, hogy ne barnuljanak meg. Ezután a szeleteket grillezzük, vagy serpenyőben világosbarnára sütjük. A kissé lehűlt szeleteket megtöltjük a sonka- és a mozarella szeletekkel, óvatosan sózzuk, borsozzuk, és egy kis zúzott fokhagymával ízesítjük, majd feltekerjük őket. Ha melegen szeretnénk fogyasztani, akkor olívaolajjal vékonyan kikent tűzálló edénybe szorosan egymás mellé rakjuk a tekercseket. Megszórjuk a reszelt sajttal, és 250ºC-os sütőben pár percig sütjük, amíg a sajt ráolvad, rápirul. Ha sütés nélkül szeretnénk fogyasztani, akkor a tekercseket fűszerezzük ízlés szerint, például rozmaringgal, oregánóval, chilivel. Nagy grillezések hideg előételeként kitűnő, de vacsorára borral, kenyérrel is remek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.