Elkészítése: A 7 tojásból, 7 evőkanál lisztből és 7 evőkanál cukorból egy közepes tepsiben piskótát sütünk. Közben a maradék 9 kanál cukorból, 8 kanál grízből és a tejből pépet főzünk. A margarint a vaníliás cukorral habosra keverjük. Ha már kihűlt a grízes pép, a margarinnal jól kikeverjük. Az epret megmossuk és lecsepegtetjük.
A kihűlt piskótát félbevágjuk és a krém felét rákenjük. Erre sűrűn egymás mellé rakjuk az epret. A maradék krémet rákenjük, ezzel betakartuk az epreket.
A piskóta felső felét kb 5X5 cm-es kockákra felvágjuk és a krém tetejére egymás mellé rátesszük. Ez azért fontos, hogy szeleteléskor ne nyomódjon össze és így szép formás kockákat kapjunk. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy jól áthűljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.