Elkészítés: A vajat megolvasztjuk. A lisztet és a sót egy nagyobb tálba tesszük. A tojásokat felverjünk, majd a cukorral és egy kevés tejjel a liszthez öntjük. Az egészet habverővel összekeverjük. Mikor a massza összeállt, a maradék tejet, a folyékony vajat, egy csipet sót és a sütőport hozzákeverjük. 2 órán keresztül, letakarva, meleg helyen pihentetjük. A narancsokat megpucoljuk és szeletekre bontjuk. A narancsszeleteket egy tányérra tesszük, narancslikőrrel meglocsoljuk, a gyömbérrel megszórjuk, majd legalább fél órát pihentetjük a hűtőben.
A tésztamasszát négy részre osztjuk, lepényeket sütünk belőle a sütőben. A nem teljesen megsütött lepényekre rákenjük a narancslekvárt, és további 2 percig sütjük. Az elkészült lepényeket a gyömbéres narancsszeletekkel együtt melegen tálaljuk. Díszítésként finoman megszórhatjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.