Elkészítés: Elsőként a vajat egy kis nyeles lábasban megolvasztjuk, és a mozsárban összetört rózsaborsot ebben megfuttatjuk. A réteslapokat 6x6 cm-es négyzetekre vágjuk, és egy ecset segítségével megkenjük őket a rózsaborsos olvasztott vajjal. 180 fokos sütőben kb. 3 perc alatt aranybarnára sül, érdemes mellette állni és figyelni, pillanatok alatt megsül.
Egy másik kis edénybe cikkekre vágjuk a sárgabarackot, friss gyömbért reszelünk hozzá, mézet csurgatunk rá, majd összemelegítjük, épp hogy a méz kissé forrjon, és a gyömbérrel együtt jól átjárja a sárgabarackot, ne főzzük szét!
Ezután szinte már jöhet is a tálalás: egy kistányéron egymásra helyezünk pár ropogós réteslapocskát, erre kanalazzuk a friss ricottát, melyet keleties zatar fűszerkeverékkel hintünk meg, mellé pedig a gyömbéres-mézes barackból kanalazunk. A három komponenst akár rétegezhetjük is, isteni frissítő ízek és textúrák tobzódása.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.