Elkészítés: A húst szeletekre vágom, kicsit klopfolok rajta, de maradjon vastagsága is, különben kiszárad!!! Pici sóval, a fűszerkeverékkel, a borssal megszórom. Kicsit állni hagyom, ha van időm. Felmelegítem a vajas olajat, és a szeleteket lisztbe forgatva mindkét oldalon pirosra sütöm a serpenyőben. Pár perc az egész ! Kiveszem a húsokat, és a 2. adag hússal is így teszek. Ha az is kész, visszateszem az összes húst a serpenyőbe, és most jön a lényeg: 1 pohár meleg vizet ráöntök a húsra, és AZONNAL rá a fedőt! 2 percig rotyogtatom takarékon (az elektromos főzőlapot ki is kapcsolhatom!). Bármilyen körettel remek! Elkészítés összesen 10-15 perc. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.