Elkészítés: Lapos tepsiben háromtojásos piskótát készítünk hagyományos módon. Ha készen van, hagyjuk kihűlni, és egy pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk ki belőle, amiket az alábbi krémmel töltünk meg:
A túrót a margarinnal, a vaníliás cukorral és a fele porcukorral kikeverjük. A tejfölt kikeverjük a porcukor másik felével. A 2 krémet vegyítjük egymással.
A korongok harmadára krémet halmozunk, erre jönnek a gyümölcsszemek, majd egy újabb krém
réteg és piskótakorong következik, és erre jön egy krémréteg és lezárásként a piskótakorong.
A tetejét díszítjük krémmel és gyümölccsel, pár órás hűtés után kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.