Elkészítés: A cukrot, szaharint, élesztőt, a 3 dl tejben felfuttatjuk. Ha kész, beleöntjük az olajba, majd a lisztbe. Összegyúrjuk,és felezzük. A kakaót a tejjel simára keverjük, és az egyik tésztába belegyúrjuk. A fehérre a barna tésztát rárakjuk, és felezzük. Fél cm-re kinyújtjuk. Piskótatekercs formára hajtjuk. A tetejét villával megszurkáljuk. Zsírozott, lisztezett tepsibe rakjuk úgy, hogy ne érjen össze. Fél órát kelesztjük. Tetejét kétszer megkenjük. Közepes lángon fél órát sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.