Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk könnyen nyújtható tésztává, ha szükséges, kevés tejet adunk hozzá. Tepsi (24×39 cm-es) hátán 3 lapot sütünk.
A krémhez a tejet a kakaóval, a liszttel és a porcukorral felfőzzük, az olvasztott csokoládét belekeverjük, majd kihűtjük. A kihabosított vajjal összekeverjük, ízlés szerint rumaromával ízesítjük.
A kihűlt tésztalapokat a krémmel megtöltjük.
A csokimázhoz a porcukrot összekeverjük a kakaóporral, a forró vízzel egy kis lábasban felfőzzük. A vajat belekeverjük, egy kicsit visszatesszük a lángra, akkor jó, ha jó kissé nyúlós a máz. Gyorsan bevonjuk vele a sütemény tetejét, mert hamar köt a máz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.