Elkészítés: A tésztához a vajat a liszttel, a tojássárgájával, a cukorral és a citromlével jól összegyúrjuk, kinyújtjuk, majd kivajazott tepsibe téve világosra
sütjük.
Míg a tészta sül, az almákat vékony szeletekre vágjuk és megpároljuk.
A kisült tésztát megkenjük baracklekvárral, megszórjuk a párolt almaszeletekkel, erre 3 ujjnyi vastag cukrozott tojáshabot teszünk (ehhez verjük fel kemény habbá a tojásfehérjét ízlés szerinti cukorral), és 1/4 órára visszatesszük a sütőbe.
Még melegen felvágjuk és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.