Elkészítés: Egy kb. 24 cm átmérőjű formába nyomkodjuk az összemorzsolt keksz es vaj keverékét, majd fél órára hűtőbe tesszük.
Tűzálló edényben elkeverjük a tojássárgát a cukorral, hozzáadjuk a megduzzadt zselatint a vízzel együtt, valamint a citromhéjat és a citromlevet. Állandóan keverve addig melegítjük, míg sűrűsödni kezd. Levesszük a tűzről, és lefedve szobahőmérsékletűre hűtjük. A tojásfehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot, és tovább verjük, majd óvatosan a tojássárgájához keverjük, végül a kekszre öntjük. Hűtőben hagyjuk megdermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.