Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral és a vízzel jól elkeverem. Beleszórom a darált diót, valamint a sütőporral és 1 csipet sóval elkevert lisztet. A tojásfehérjékből habot verek, és óvatosan a masszához keverem. Előmelegített sütőben megsütöm.
A krémhez a tejet elkeverem a liszttel és a tojássárgákkal, majd sűrűre főzőm. A porcukrot a margarinnal és a vaníliás cukorral habosra keverem. Ha kihűlt a főzött krém, a kettőt összekeverem, és a tésztára kenem.
A habhoz a 2 csomag tejszínhabpótlóport 3 dl tejjel felverem, és a krémre kenem. Reszelt csokival díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.