Elkészítés: A tésztához az 5 tojás sárgáját 23 dkg porcukorral és 10 evőkanál vízzel 3 percig keverjük, majd hozzáadjuk a 20 dkg lisztet és a fél csomag sütőport. Megsütjük.
A krémhez a 20 dkg margarint, 20 dkg porcukrot és az 1 csomag vaníliás cukrot kikeverjük, végül hozzáadjuk a 10 dkg diót, és a tészta tetejére kenjük.
A habhos az 5 tojás fehérjét 30 dkg kristálycukorral gőz fölött kemény habbá verjük, és a krém tetejére kenjük. Tetszés szerint díszitjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.