Előkészítés: A barackot lecsepegtetjük, összevagdaljuk.
Elkészítés: A barackot a citrom- és narancslével, a mézzel péppé összeturmixoljuk. A tejszínt az édesítőporral kemény habbá verjük, és négy tányérra szétosztjuk úgy, hogy felhőre hasonlítson. A habra teszünk 1-1 gombóc pisztáciafagylaltot, és mellé 2-2 habcsókot. Ízlésesen ráfolyatjuk a barackos krémet, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
1 adag: 223 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.