Elkészítés: Egy serpenyőt felmelegítünk, a vaj felét beledobjuk, rátesszük a hagymát, 10 percig pároljuk, majd pirítjuk. A hagymát egy tányérra félretesszük. A maradék vajat a serpenyőben felolvasztjuk, a picit megsózott májat beletesszük. 4-5 percig mindkét oldalán pirítjuk, amíg kívül barna lesz, de belül rózsaszín marad. Hozzáadjuk a bort, 30 másodpercig forraljuk, majd hozzátesszük a hagymát és a felaprított újhagymátis. 1-2 percig még főzzük.
Azonnal tálaljuk a főtt burgonyával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.