Elkészítés: A sertéscombot felszeletelem, kiklopfolom, besózom. A krumplikat meghámozom, karikára vágom. A két fej hagymát is karikára vágom. A füstölt szalonnát hajszálvékony szeletekre vágom.
A tepsi aljára kis olajat öntök, erre rétegezem a megsózott, karikára vágott nyers krumpli felét. Rárakom a hagyma felét. Erre jön a sózott sertéscomb, amit szépen elterítek a krumplin. A húsokat borsozom, minden szelet húst megkenek mustárral, majd ráterítek egy vékony szelet szalonnát. Erre jön a maradék hagyma, ráteszem a maradék krumplikarikákat. A krumplikra kb. 1 pohár tejfölt elterítek, erre szórom a reszelt sajtot. Vigyázva ráöntök kb. 2 dl vizet. Alufóliával betakarom, és a gáztűzhely 7-es állásán kb. 45 percig sütöm, majd az alufóliát levéve még kb. 20 percig pirítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.