Elkészítés: A krumplit héjában, enyhén sós vízben megfőzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Ezután nagylyukú reszelőn lereszeljük.
A hagymát apróra vágjuk. Egy serpenyőbe fele-fele arányban margarint és olívaolajat teszünk, majd ha már felmelegedett, hozzáadjuk a hagymát, elkezdjük párolni. Közben ízlés szerint köménymaggal és őrölt borssal megszórjuk. Addig pároljuk, amíg a hagyma szép színt kap. Ekkor hozzáadjuk a lereszelt krumplit, sózzuk, és jól összeforgatjuk. Pár percig együtt sütjük, ha túl száraz lenne, még egy kis margarint és olajat öntünk hozzá. Sült és rántott húsok mellé kitűnő köret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.