Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majoránnázzuk, vékonyan mustározzuk. 2 órát hagyjuk állni.
A krumplit pucoljuk és karikázzuk. A tejfölbe 1 dl vizet keverünk, sózzuk, borsozzuk, pirospaprika és ételízesítő is mehet bele. A hagymát karikázzuk.
A tepsit kiolajozzuk, mehet bele a krumpli fele, rá a hagyma fele, majd a hússzeletek, meglocsoljuk tejföllel, majd megint krumpli, hagyma, tejföl.
Tetejét fóliázzuk, és 2 órát közepes lángon sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.