Elkészítés:
1. A hagymát megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk. 2 evőkanál olajat teszünk egy serpenyőbe, felforrósítjuk, és üvegesre pirítjuk rajta a hagymát. Lehúzzuk a tűzről az edényt, a hagymára szórjuk a pirospaprikát, jól elkeverjük, és kicsit kihűtjük.
2. A többi hozzávalóval együtt kenyérsütő gépbe tesszük, és megdagasztjuk, kelesztjük. (Bomann típusú gépen ez 1,5 óra.)
3. Ha a tészta megkelt, lisztezett deszkára tesszük, átgyúrjuk, majd kb. 20 darabra vágjuk. Minden darabot kifli alakúra sodrunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A tetejüket villával megnyomkodjuk, hogy csíkosak legyenek.
4. Előmelegített sütőben 180 fokon 12-15 perc alatt készre sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.