Elkészítés: A húsról leszedjük a hártyákat és a felesleges zsírt. Enyhén kiklopfoljuk, a kés hegyével több helyen megütögetjük /lehetnek benne inak, amit nem látunk, de sütés közben összerántják a húst/. A szeleteket bedörzsöljük őrölt borssal, steak fűszerrel, és bekenjük mustárral. Sózni csak sütés előtt fogjuk. Egy tálba tesszük a szeleteket, és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje. Legalább 24 órára hűtőbe tesszük, de az sem baj, ha 2-3 napra.
A hagymát felszeleteljük és karikákra szedjük, belisztezzük, majd szűrőbe tesszük, és lerázzuk róla a felesleget. Bő, forró olajban, kis adagokban ropogósra sütjük, majd papírtörlőre vagy szalvétára szedjük. A lényeg, hogy az olajat leitassuk róla, így ropogós marad.
A hússzeletek mindkét oldalát kevés olajon átsütjük, majd a sült hagymával és sült burgonyával tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.