Kézi mixerrel összekeverjük egy tálban a porcukrot, a tojássárgáját, a margarint, a rumaromát, a sót és a sütőport. Hozzáadjuk a lisztet, és kézzel összegyúrjuk a tésztát. Ezután 20 percet pihentetjük a hütőben.
Lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát kb.7 mm vastagságúra. Karikákat szaggatunk belőle, mindegyik karika közepébe egy kis lyukat szaggatunk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, rárakosgatjuk a tésztakarikákat. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tésztakarikákat, lekenjük tojássárgájával, majd megszórjuk az apróra vágott dióval. A sütőben 12 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.