Elkészítés: A lisztet összemorzsoljuk a margarinnal, majd összegyúrjuk a tejfölben felfuttatott élesztővel és a többi hozzávalóval. Közepesen kemény tésztát készítünk. Kb. fél órát kelni hagyjuk, majd gyúródeszka nagyságúra nyújtjuk, megkenjük a hájzsír egy részével, félbehajtjuk, majd ide is hájzsírt kenünk, szokásos módon hajtogatjuk. 20-20 perces időközönként még kétszer, háromszor megismételjük a hajtogatást.
Kb. 1 cm vékonyra nyújtjuk, sűrűn bevagdossuk, megkenjük a felvert tojással, köménymagot szórunk rá, majd ráreszeljük a sajtot, ízlés szerint többet vagy kevesebbet. Apró pogácsákat szagatunk belőle, sütés előtt a tepsiben is hagyjuk kelni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.