Elkészítés: A vizet a cukorral felforraljuk, és kis tűzön hagyjuk. A diót durvára törjük, félretesszük. A vajat kis lángon felolvasztjuk egy edényben. Beleöntjük a búzadarát, és fakanállal állandóan kevergetve 10-15 percig pirítjuk. Ekkor lassan, óvatosan egyik kezünkkel beleöntjük a forró szirupot, miközben a másik kezünkkel lendületesen kevergetjük. Belekeverjük a diót, még két percig főzzük kis lángon, míg a dara beissza mind a folyadékot. Dió helyett használhatunk bármilyen más olajos magvat, szárított gyümölcsöt vagy kompótot is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.