Elkészítés: A fél liter tejet felforralom, és leforrázom vele a búzadarát. Állni hagyom kb. fél órát (én jól össze szoktam keverni, hogy a tej mindenhol érje a darát, és jól megduzzadjon, ha kell, még adok hozzá tejet).
A darált kekszet és a porcukrot még szárazon összekeverem, ráöntöm az olvasztott vajat, hozzáadom a tejes darát és a mandulaaromát. Jól összegyúrom! (Ha hígnak tűnne, lehet hozzáadni darált diót vagy mandulát).
Golyókat formálok belőle, és ízlés szerint darált kekszbe, kókuszba, kakaóporba forgatom őket, vagy hagyom csupaszon. Hűtőben tárolom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.