Elkészítés: A húsokat megmossuk, szárazra töröljük, majd kb. 2 centis kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, a vöröshagymát meghámozzuk, negyedeljük, és rétegekre bontjuk. A citromot megsikáljuk, és fél centi vastag szeletekre vágjuk, majd a szeleteket elnegyedeljük.
A páchoz a fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. Az olajat elkeverjük a fokhagymával, a fűszersóval és a borssal. A húsokat, a citromdarabokat, a gombát és a zsályaleveleket felváltva nyársa húzzuk, majd a páccal minden oldalát bekenjük. Lefedve 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
Sütés előtt a nyársakat lecsepegtetjük, majd grillrácson(esetleg sütőben) meg-megforgatva ropogósra sütjük. Meleg bagettel és ízlés szerinti mártásokkal tálalhatjuk.
Avokádómártás: 2 avokádó húsát villával összetörjük, elkeverjük 1 citrom levével, 1 kis fej reszelt hagymával, kevés sóval és cayenne-i borssal.
Paradicsommártás: 1 nagy doboz hámozott, pürésített paradicsomot összekeverünk 4 evőkanál cukorral, sóval, borssal, reszelt gyömbérrel, és gyorsan összefőzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.