Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, vékony lapokra vágjuk. A pórét és a paprikát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés:
1. A tésztát a csomagoláson olvasható utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük.
2. Közben mélyebb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a húst. Rátesszük a hagymát és a paprikákat, megfonnyasztjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szerecsendióval.
3. A húsra öntünk kb. 1 dl vizet, belekeverjük a krémsajtot, a reszelt sajtot és rámorzsoljuk a kékpenészes sajtot. Megszórjuk a petrezselyemmel, a sajt olvadásáig (kb.5 perc) kíméletesen forraljuk.
4. Tányérra tesszük a tésztát, mellé a sajtos csirkemellet, és megszórjuk a zúzott, pörkölt dióval. Párolt zöldség illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.