Elkészítés: A tésztához a fehérjéket verjük kemény habbá, közben adagoljuk hozzá a cukrot. A tojássárgáját is vegyítsük a tojáshabba. Adjuk a masszához az átszitált kakaót, a lisztet, majd a két evőkanálnyi olajat.vA tésztát öntsük egy kisebb kikent, lisztezett tepsibe, és süssük 20 percig.
A krémhez olvasszuk fel a tejben a cukrot, keverjük el benne a keményítőt és a tojássárgákat. Főzzük sűrűre, majd hagyjuk kihűlni. Tegyük a krémbe a gesztenyemasszát, és keverjük habosra. A kihűlt krémet kenjük rá a kihűlt tésztára, majd hagyjuk egy kicsit megsűrűsödni. A tejszínt keverjük el a porcukorral, verjük kemény habbá, és kenjük a tetejére. A sütemény tetejét szórjuk meg darált mogyoróval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.