Elkészítés: A tojásokat szétválasztom. A sárgákat a cukorral habosra keverem, a fehérjébe teszek egy csipet sót, és kemény habbá verem, majd kanalankét adom a lisztet és a habot a sárgájához, óvatosan, hogy a hab össze ne törjön. Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütöm piskótát. Ha megsült, 3 részre vágom hosszában: az egyik csík lesz a ház alja, a másik kettő a teteje.
A krémhez a vajat a cukorral, a vaníliás cukorral és a rummal habosra keverem, majd hozzáadom a darált diót és az előzőleg langyos tejbe áztatott kekszet. Az így kapot krémmel megtöltöm a tésztát.
A totabevonót összetöröm, és vízgőz fölött megolvasztom, majd a sütire kenem, s az egészet kókuszreszelékkel megszórom. Kis időre a hűtőbe teszem dermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.