A külső réteghez és a töltelékhez tartozó hozzávalókat külön tálakban összegyúrjuk. A külső réteg hozzávalóit előre kiporcukrozott cirtomfacsaró belsejébe töltjük úgy, hogy kisebb üreget hagyunk a tölteléknek, amit ugyancsak belenyomkodunk. Óvatos kocogtatással könnyedén kiszedjük a formából. A többi darabnál ugyanígy járunk el. A formát ne felejtsük el minden darab előtt porcukrozni, mert másképp könnyen beleragad az anyag. A porcukor helyett akár kókuszreszeléket is használhatunk.Elkészülés után hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.