Elkészítés: 1. A leveles tésztát 2 lapban kinyújtjuk, majd megsütjük 170 fokon 10-10 perc alatt. A másodikat a tepsiben hagyjuk.
2. A pudingport a 10 dkg liszttel simára keverjük. Egy nagy lábasban a 1,5 liter vízhez adjuk a cukor 1/3 részét, a vaníliát és egy csipet sót. A tojásfehérjéhez adjuk a cukor maradék részét és egy csipet sót.
3. Amikor a fehérjét elkezdjük felverni, akkor kezdjük el forralni a vizet. Ha felforrt a víz, kb. 2 dl-t kiveszünk belőle, és a pudinghoz keverjük, majd hozzáöntjük a vízhez, és sűrűre főzzük.
4. A pudinghoz hozzákeverjük a tojásfehérje kemény habját, majd ráöntjük a tepsiben lévő tésztára, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
5. Másnap a másik lapot kb. 6x6-os kockákra vágjuk, rárakjuk a krém tetejére és felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.