Előkészítés: A virsliket megfőzzük, hagyjuk kihűlni. A sajtot vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A bagettet nyolc darabra vágjuk, majd mindegyik darabot vízszintesen kettévágjuk. A bagettek alsó felét megkenjük mustárral. Az uborkát megmossuk, vékonyan felkarikázzuk, és a mustárra fektetjük. Rátesszük a virsliket, és befedjük sajtszelettel. Bőségesen nyomunk rá még mustárt, ráfektetjük a bagettek tetejét, és a hot dogokat szorosan alufóliába csomagoljuk. Másnapig a hűtőbe tesszük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.