Előkészítés: A burgonyát és a pórét megtisztítjuk, megmossuk, vékonyra szeleteljük.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a burgonyát, a pórét, sózzuk, borsozzuk. Felöntjük 7 dl vízzel (vagy használhatunk hozzá ugyanennyi, leveskockából készített zöldségalaplevet is). Beletesszük a kukoricát, kis lángon a zöldségeket puhulásig főzzük. Amikor minden megpuhult, beleszórjuk a kapor felét, beleöntjük a tejszínt, és botmixerrel (vagy turmixgépben) összeturmixoljuk. Ha kihűlt, hűtőszekrénybe tesszük, hogy jól lehűljön. Tálalás előtt a füstölt halat vékony csíkokra vágjuk, a maradék kaporral együtt a levesbe szórjuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 35 perc múlva
1 adag: 448 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.