Elkészítés: A hozzávalókból könnyű tésztát gyúrunk, két lapot sütünk belőle. Nem kell nagyon pirosra sütni, csak egy kicsit színe legyen (hamar sül, figyelni kell rá). Amíg a lapok kihűlnek, elkészítjük a tölteléket: a túrót jól áttörjük a cukor felével, a másik felét a margarinnal és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a túróhoz. Ezzel a krémmel töltjük meg a lapokat. A tetejére porcukrot hintünk. Tálalásig hűtőszekrényben tartjuk, kockára vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.