Elkészítés: A húst felszeleteljük, kikopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, és kevés zsírban hirtelen átsütjük (kb. 1-1 perc darabonként).
A visszamaradt zsírban picit megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük pirospaprikával, elkeverjük, majd 1-2 evőkanál vízzel felöntjük. A vékonyra vágott szalonnát és vékonyra szeletelt ecetes uborkát, a füstölt kolbászt rárakjuk, összeforgatjuk, 2-3 percig pároljuk.
A hússzeleteket egy hőálló tálba sorba lerajuk. Ráöntjük a kolbászos ragut, lefedjük, és előmelegített sütőbe toljuk.
Ha a hús megpuhult, tört burgonyával és tejföllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.