Elkészítés: A karfilot rózsáira szedem, megmosom, és sós vízben puhára főzöm.
Közben olajon megpirítom a rizst, ha már eléggé zörög, felengedem vízzel, ételízesítővel ízesítem, és ha puha, belenyomok 2-3 gerezd fokhagymát (én szeretem, ha érzem az ízét, ezért többet teszek bele).
A tojásokat felverem, a tejfölhöz keverem, ízesítem sóval, borssal, szerecsendióval.
A rizst és a karfiolt összeforgatom a tejföl felével, majd egy sütőtálba öntöm. A maradék ejfölt elkeverem a reszelt sajt felével és az apróra vágott aszalt paradicsommal, és egyenletesen a rizses karfiolra öntöm.
Előmelegített sütőben 15 percig sütöm, majd megszórom a maradék reszelt sajttal, és még 10 percet sütöm. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.