Elkészítés: A gombát felszeleteljük. Megtisztítjuk, felvágjuk a csirkemájat. A hagymát finomra aprítva 4 evőkanál olajon megpirítjuk, hozzáadjuk gombát és a marhahúst. Gyakori kevergetés mellett pár percig pirítjuk. Ekkor következik a borsó kétharmada, amivel kb. 10 percig főzzük. Hozzákeverjük a májat, megöntözzük a borrral, még kb. 5 percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük. Az edényt levesszük a tűzről, hagyjuk kihűlni, hozzáadjuk a kockákra vágott sajtot.
4 dkg vajat felolvasztunk, 2 evőkanál olajat hozzátéve a maradék borsót pár percig pároljuk. Állandó keverés mellett megpirítjuk rajta a rizst, felöntjük a sáfránnyal elkevert húslével, kb. 18-20 percig főzzük. A tűzről levéve parmezánnal meghintjük. Egy nem túl széles, de megfelelően magas tűzálló edényt kivajazunk, a rizs kétharmadát beletöltjük, a közepén gödröt csinálunk, legegyszerűbb az öklünkkel. Ide öntjük a tölteléket. A maradék rizzsel befedjük. Egyenesre simítva a felszínét 220 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük. Óvatosan egy tálra borítjuk, melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.