Elkészítés: A húst fél centi vastag tenyérnyi darabokra szeleteljük, majd paprikás liszbe forgatjuk, hirtelen kisütjük. A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben félpuhára főzzük, hogy ne essen szét. Előveszünk egy tepsit, és a kisütött húsokat egymás mellé belerakjuk úgy, hogy beterítse a tepsi alját, majd az olajból locsoljunk a húsra egy keveset. A kukoricát és a borsót rászórjuk a húsra úgy, hogy mindenhova jusson. Ezután a karfiolt állítva szorosan egymás mellé elhelyezzük. A tetejét tejföllel megkenjük, végül reszelt sajtot szórunk rá, és addig sütjük, míg a teteje szép aranybarna lesz. Köretnek rizst ajánlok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.