Elkészítés: Összedolgozzuk az anyagokat, majd a legvégén
beledagasztjuk az olvasztott vajat is. Ízlés szerint mazsolával is
gazdagíthajuk. Letakarva duplájára kelesztjük kb. 1 óra alatt, majd annyi egyenlő részre osztjuk, ahány ágú fonatot szeretnénk készíteni.
A szálakat kissé megcsavarjuk, megfonjuk a kalácsot, és kb. fél órát
pihentetjük. Ezután megkenjük a tejes tojássárgával a tetejét, és addig
pihentetjük, amíg bemelegszik a sütő. Ismét megkenjük a tetejét,
megszórhatjuk jégcukorral is, nagyon dekoratív, mutatós lesz tőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.