Elkészítés: 5 tojás sárgáját 17 dkg porcukorral, 2 kanál mézzel habosra keverünk. 16 dkg lisztet, 1/2 sütőport, 5 dkg vágott diót és 5 tojás felvert habját hozzáadjuk. Megsütjük.
A krémhez 3 dl tejet, 4 kanál lisztet, 1 tojás sárgáját, 1 vaníliáscukrot felfőzünk. Ha kihűl, hozzáadunk 20 dkg vajat, vagy margarint 20 dkg porcukorral kikeverve. A krémet a kihűlt tésztára kenjük.
6 dkg vajat, vagy margarint 2 kanál kakaóval összeolvasztunk és hidegen a krém tetejére öntjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.