Elkészítés: 5 tojás sárgáját 17 dkg porcukorral, 2 kanál mézzel habosra keverünk. 16 dkg lisztet, 1/2 sütőport, 5 dkg vágott diót és 5 tojás felvert habját hozzáadjuk. Megsütjük.
A krémhez 3 dl tejet, 4 kanál lisztet, 1 tojás sárgáját, 1 vaníliáscukrot felfőzünk. Ha kihűl, hozzáadunk 20 dkg vajat, vagy margarint 20 dkg porcukorral kikeverve. A krémet a kihűlt tésztára kenjük.
6 dkg vajat, vagy margarint 2 kanál kakaóval összeolvasztunk és hidegen a krém tetejére öntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.