Elkészítés: A puha margarint habosra keverjük a porcukorral, a 2 egész tojással, a vaníliás cukorral, majd a tejjel. A száraz anyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a megtisztított, apró kockára vágott almát és a csokidarabokat, majd összekeverjük a vajas masszával. Langyos vízzel nagyon sűrű piskótatészta állagúra hígítjuk a tésztát. A muffinsütő mélyedéseibe muffinpapírt teszünk, és 2/3 részig töltjük meg a mélyedéseket a tésztával. Előmelegített gázsütőben (4-es, majd 3-as fokozat) kb. 200 fokon 20-25 perc alatt megsütjük. Napokig friss marad, ha jól záródó dobozban tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.