Elkészítés: Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal, erre rárakjuk 2 oldalról a sonkát úgy, hogy a fele kilógjon. A 3 tojás sárgáját összetörjük, kikavarjuk a majonézzel és a tejföllel, belerakjuk az apró kockára vágott tojásfehérjét, a virslit, a sárgarépát és az uborkát. 1/2 dl vízből és 1/2 db leveskockából, 1 csomag zselatinból szirupot főzünk. Mindent összekeverünk. A massza felét rásimítjuk a sonkára. A 3 tojást hosszában kétfelé vágjuk, ráhelyezzük,majd a massza másik felét is rásimítjuk. A sonkát ráhajtogatjuk, és hűtőbe tesszük. Miután a zselatin megszilárdult, szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.