Elkészítés: Az őszibaracklét összekeverjük a cukorral, a tojással és az íróval. Hozzátesszük a lisztet, fahéjat, szegfűszeget. Palacsintasütőben vajat vagy margarint olvasztunk, és evőkanálnyi tésztát teszünk bele. Kb. 4 darabot lehet egyszerre sütni.
A töltelékhez az őszibarackot és a körtét feldaraboljuk, és külön edényben a mézzel összeforraljuk, kb. 15 percig.
Ha kisütöttük a tésztát, rétegesen tesszük egy tányérra, 1 korong, rá a gyümölcsdarabok, újra 1 korong. Tejszínhabbal díszítjük, amire a reszelt narancshéj kerül. Közé tehetünk vékony narancskarikát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.