Elkészítés: 1. Egy nagy, vastag aljú edényben olvasszuk meg a vajat, közepes-magas fokozaton. Amikor elkezd forrni, tegyük bele a jalapenót, a hagymát és a répát. Magas fokozaton, kb. 4 percig folytonos kavarás mellett főzzük. Szórjuk bele a lisztet, és kavargassuk 2 percig. Lassan, fokozatosan öntsük bele a vizet és a húslevest. Szűrjük le a levest, a levet hagyjuk az edényben.
2. Turmixoljuk simára a leszűrt zöldségeket, öntsük vissza a lébe, tegyük hozzá a tejszínt, és forrósítsuk fel. Adjuk hozzá a petrezselymet és a sót, és tálaljuk azonnal, reszelt sajttal díszítve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.