Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük. A zellert meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk, és kevés vízben puhára főzzük. A húst megmossuk, szárazra töröljük, bedörzsöljük sóval. Az egyik narancsot meghámozzuk, és vékonyra felszeleteljük, a másik levét kicsavarjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és a csirkemell mindkét oldalát megpirítjuk benne. Aláöntünk 2-3 evőkanál vizet, és a húst kb. 20 perc alatt puhára pároljuk. Kivesszük, csíkokra vágjuk. A céklát és a burgonyát szeletekre vágjuk. A zellert leszűrjük. A kefirből a narancs- és citromlével, a gyömbérrel, kevés sóval ízesített öntetet készítünk, és salátás tálban óvatosan összekeverjük az összes hozzávalóval. Jól behűtve tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 147 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.