Elkészítés: Durvára vágjuk a hagymákat, és olajon fedő alatt megpároljuk (pirítani nem szabad). Beletesszük a gyömbért és a sót.
Közben a céklát kockára vágjuk, hozzáadjuk, fedő nélkül kicsit pároljuk együtt, felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje, és beletesszük a leveskockát. Lefedve puhára főzzük.
A joghurtból a liszttel habarást készítünk, beletesszük a levesbe, és az egészet összeturmixoljuk. Visszatesszük forrni, s jöhet a cukor, esetleg utána ízesíthetünk.
Reszelt sajttal meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.