Elkészítés: A vöröshagymát és a gyömbért lereszeljük, a fokhagymát pedig összezúzzuk. A joghurtba keverjük a vöröshagymát, a gyömbért, a fokhagymát és az őrölt fűszereket. A megmosott csirkét 8 darabba vágjuk, belefektetjük a pácba, és hűtőszekrényben 24 óráig érleljük.
Másnap a pácból kivéve lecsöpögtetjük, megsózzuk, és olajjal kikent tűzálló tálba helyezzük. A tetejére is olajat csöpögtetünk, és közepesen forró sütőben kb. 1 órát sütjük.
Hasábburgonyával és hagymás paradicsomsalátával körítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.