Elkészítés: A joghurtot összekeverjük a kétféle cukorral, a mazsolával, a gyümölcskonzervek felével, és a gyümölcskonzervek levének felével, majd alacsony lángon addig melegítjük, amíg a cukor el nem olvad. Közben felverjük a habot, majd lassan hozzáadjuk a joghurtos masszához. Egy nagy tálba belerakjuk a babapiskótát, lelocsoljuk a gyümölcskonzervek levével, és ráöntjük a maradék gyümölcsöt. Majd lassan ráöntjük a joghurtos masszát. Hűtőben 1-2 óra hűtés után fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.