Elkészítése: Az újburgonyát alaposan megmossuk, majd annyi enyhén sós vízben, amennyi ellepi, kb. 15 perc alatt puhára fõzzük. Korszerûbb megoldás, ha a burgonyát szûrõbetétbe rakjuk és gõzben megpároljuk. Az újhagymát és a retket megtisztítjuk, az elõbbit karikákra szelve gyûrûire szedjük, az utóbbit félfõre vágjuk. A burgonyával együtt tálba rakjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A majonézt a joghurttal és a fölaprított zöldfûszerekkel összekeverjük, leheletnyit megsózzuk, megborsozzuk, végül a zöldségekkel összekeverjük.
Elkészítési idõ: 40 perc
1 adag: 185 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.