Elkészítése: Az újburgonyát alaposan megmossuk, majd annyi enyhén sós vízben, amennyi ellepi, kb. 15 perc alatt puhára fõzzük. Korszerûbb megoldás, ha a burgonyát szûrõbetétbe rakjuk és gõzben megpároljuk. Az újhagymát és a retket megtisztítjuk, az elõbbit karikákra szelve gyûrûire szedjük, az utóbbit félfõre vágjuk. A burgonyával együtt tálba rakjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A majonézt a joghurttal és a fölaprított zöldfûszerekkel összekeverjük, leheletnyit megsózzuk, megborsozzuk, végül a zöldségekkel összekeverjük.
Elkészítési idõ: 40 perc
1 adag: 185 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.